De leukste christelijke datingsite van Nederland

Wat is er nieuw

Ben je al lid van Opzoeknaarjou.nl en log je voor het eerst in op de nieuwe website? Let dan op onderstaande aandachtspunten: 

 • Presenteer jezelf!
  We beginnen de nieuwe website met een frisse start! Op het dashboard van je profiel kun je nu een groot aantal leuke foto's en video's plaatsen. Op deze manier maak je je profief persoonlijk en kun je iets van jezelf laten zien. Omdat foto's van de oude website niet meeverhuizen moet je wel even opnieuw kiezen welke foto's je wilt plaatsen bij je profiel
 • Inloggen
  Dit gebeurt voortaan met je e-mailadres en wachtwoord en dus niet meer met je gebruikersnaam. Uiteraard staat de door jou gekozen gebruikersnaam nog wel steeds bij je profiel en kunnen andere leden je hieraan herkennen
 • Fullmember
  Alle leden met een betaald lidmaatschap op de oude site zijn automatisch fullmember op de nieuwe site en kunnen op deze manier van alle opties en mogelijkheden onbeperkt gebruik maken. Alle proefleden zijn overgezet naar een gratis lidmaatschap op de nieuwe website.
 • Onbeperkt gratis lid
  Op de nieuwe website kan iedereen gratis onbeperkt lid blijven. Wil je echter van alle mogelijkheden onbeperkt gebruikt maken? Dan is het handig om te upgraden naar fullmember omdat het leggen van contact met andere leden zo nog leuker wordt!
 • Matches
  Een geheel nieuwe toevoeging is het onderdeel 'Matches'. Dit zijn de personen die het meest voldoen aan de door jou opgegeven zoekvoorkeuren. Voor het beste resultaat is het belangrijk dat je deze zoekvoorkeuren aanpast aan je eigen wensen.
 • Mobile proof
  De nieuwe website is volledig geoptimaliseerd voor het gebruik om tablet en smartphone. Probeer het zelf eens!