De leukste christelijke datingsite van Nederland

Veelgestelde vragen

Algemeen

 1. Voor wie is Opzoeknaarjou.nl?

  Opzoeknaarjou.nl is een christelijke datingsite voor jongeren en volwassenen van 18 jaar en ouder die serieus op zoek zijn naar een relatie of vriendschap. Door lid te worden kom je gemakkelijk en snel in contact met andere leden van Opzoeknaarjou.nl die voldoen aan jouw interesses, voorkeuren en eisen.
 2. Mag ik Opzoeknaarjou.nl gebruiken voor commerciële doeleinden?

  Nee, dit is niet toegestaan. Leden die dit toch doen worden direct van de site verwijderd zonder restitutie van eventueel betaalde lidmaatschapsgelden.
 3. Ik heb wel een digitale foto, maar weet niet hoe ik deze bij mijn profiel kan plaatsen. Kunnen jullie de foto voor mij plaatsen?

  Ja, dit is mogelijk. Je kunt de foto per e-mail sturen naar info@opzoeknaarjou.nl. Wij zullen deze dan bij je profiel plaatsen.

Registratie

 1. Hoe kan ik lid worden van Opzoeknaarjou.nl?

  Meld je aan voor een gratis profiel en vertel hierin kort iets over jezelf en naar welke personen je op zoek bent. Na goedkeuring van je profiel kun je direct je persoonlijke lijst met leden zien die precies voldoen aan jouw voorkeuren. Handig!
 2. Kan ik mijn gebruikersnaam na registratie nog veranderen?

  Nee, dit is in principe niet mogelijk. Ons systeem heeft je na aanmelding een unieke gebruikersnaam gegeven. Om te voorkomen dat in latere instantie verwarring met andere leden ontstaat (of andere leden je niet meer 'op naam' kunnen vinden) is wijziging niet meer mogelijk. Mocht je een goede reden hebben om toch je gebruikersnaam te wijzigen, neem dan even contact met ons op via het contactformulier.

Lidmaatschap

 1. Hoe lang duurt het gratis proeflidmaatschap?

  Iedereen kan onbeperkt gebruik blijven maken van het gratis proeflidmaatschap. Wanneer je echter onbeperkt van alle mogelijkheden bij Opzoeknaarjou.nl gebruik wilt maken kun je het lidmaatschap upgraden naar fullmember. Op deze manier wordt het contact leggen met andere leden nóg leuker!
 2. Wat is het verschil tussen een fullmemberlidmaatschap en een gratis lidmaatschap?

  Als fullmember heb je veel meer mogelijkheden en kun je van alle opties gebruik maken. Om het makkelijk te maken hebben we de verschillen tussen de twee lidmaatschappen in een handig overzicht naast elkaar gezet.
 3. Wat kost het lidmaatschap en hoe kan ik betalen?

  Iedereen kan onbeperkt gebruik blijven maken van het gratis proeflidmaatschap. Wanneer je echter onbeperkt van alle mogelijkheden bij Opzoeknaarjou.nl gebruik wilt maken kun je het lidmaatschap upgraden naar fullmember. Op deze manier wordt het contact leggen met andere leden nóg leuker! De prijs van een fullmemberlidmaatschap is afhankelijk van de duur van het abonnement. Je bent al fullmember vanaf € 6,58 per maand!
 4. Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

  Ga wanneer je ingelogd bent rechtsboven op de pagina naar je gebruikersnaam. Hier kun je bij "Account" de mogelijkheid vinden om je lidmaatschap bij Opzoeknaarjou.nl op te zeggen.