De leukste christelijke datingsite van Nederland

Christelijke dating app

De meeste mensen hebben het tegenwoordig veel te druk om dagelijks bezig te zijn met zijn of haar sociale leven. Met een christelijke dating app kun je altijd en overal de leukste vrijgezellen ontmoeten, gewoon vanaf je mobiele telefoon! Je kunt heel makkelijk een profiel aanmaken en direct beginnen met het ontdekken van je persoonlijke matches.

Christelijke dating app Opzoeknaarjou.nl

Onze applicatie is het verlengstuk van online datingsite Opzoeknaarjou.nl. Wij onderscheiden ons door een platform te bieden waar alle christenen welkom zijn om met elkaar in contact te komen. De Bijbelse normen en waarden vormen hierbij het uitgangspunt. Zo wordt bij het maken van je profiel een handmatige controle uitgevoerd. Maar ook leden die zich ongepast gedragen of niet aan het regelement houden kunnen geblokkeerd of zelfs verwijderd worden. Op deze manier is Opzoeknaarjou.nl dé plek om christelijke singles te ontmoeten sinds 2005!

Wat kun je met onze app?

  • Gratis proefabonnement zolang je wilt
  • Volledig lidmaatschap al vanaf € 4,95 / maand
  • Overzicht met persoonlijke matches
  • Helpdesk met jarenlange ervaring
  • Beschikbaar in Google Play Store (Android) en App Store (IOS)

Hoe werkt onze dating app?

Onze app is makkelijk en snel te bedienen. Binnen een paar minuten heb je deze (gratis!) geïnstalleerd op je smartphone, waarna je direct kunt inloggen. Met je zoekfunctie kun je bijvoorbeeld op zoek gaan naar dé perfecte match, op basis van de criteria die je hier op geeft. Maar je kunt ook jou beschikbare matches bekijken. Dit zijn leden die wij hebben uitgekozen op basis van de door jou ingevulde profielgegevens. Ten slotte kun je ook vanuit de app contact opnemen met je matches door berichten te sturen en ontvangen.

 

Tip: vul je profiel zo nauwkeurig en compleet mogelijk in. Hoe meer informatie je doorgeeft, hoe beter wij dé perfecte match voor je kunnen vinden!