De leukste christelijke datingsite van Nederland

Christelijk daten

Om christelijk daten tot een succes te maken hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet. Op deze manier maak je de meeste kans op een leuke date met die ene geweldige persoon.

1 - Profiel

Een goed eigen profiel is positief opgesteld (geloof in jezelf!) maar geeft wel eerlijk beeld. Wanneer je je anders voorstelt dan de werkelijkheid komt dit later altijd uit en zorgt dit aan beide kanten voor een teleurstelling. Blijf dus in alle opzichten dicht bij jezelf!

2 - Plaats een aantal foto's van jezelf

Vaak helpt het als je probeert je eigen profiel eens te bekijken door de ogen van een ander. Waarschijnlijk ben je zelf ook eerder geneigd om een bericht te sturen naar iemand met een compleet profiel en een paar leuke foto's omdat daardoor je interesse is gewekt. Zo zullen andere leden ook naar jouw profiel kijken.

3 - Matchen

Wil jij écht alles uit je lidmaatschap bij Opzoeknaarjou.nl halen, wacht dan niet af maar neem zelf het initiatief. Vul je matchcriteria in, bekijk je matches op overeenkomsten en verstuur een persoonlijk geschreven bericht. Houd het kort en bondig. Bij wederzijdse interesse kun je elkaar meer vragen en vertellen. Op deze manier leer je elkaar steeds iets beter kennen.

4 - Bellen

Berichten via Opzoeknaarjou.nl uitwisselen is leuk, maar het geeft slechts een eerste indruk. Heb je een positief beeld kunnen vormen van de ander? Nodig de ander uit voor een telefoongesprek. Op deze wijze kun je elkaars stem horen en bepalen of je je bij de ander op je gemak voelt.

5 - Afspreken

Pas bij een 'afspraakje' weet je of het echt klikt. Maar haast je niet, je hebt alle tijd om eerst rustig en anoniem je contact te verdiepen. Tip: spreek de eerste keer niet bij iemand thuis af, maar in een leuk restaurant of (bij mooi weer) op het terras. Dat is handiger wanneer je elkaars type niet helemaal blijkt te zijn.

6 - Geef niet op

Heeft je date je niet gebracht wat je ervan verwacht had? Geef niet op! Die leuke persoon waarmee het wel klikt bestaat echt wel, ook voor jou! Soms heb je meerdere dates nodig om die leuke man of vrouw te vinden. Gelukkig staan er bij Opzoeknaarjou.nl duizenden leuke singles ingeschreven, waardoor er snel weer een nieuw leuk contact kan ontstaan. De voordelen van daten via Opzoeknaarjou.nl hebben we voor je in een handig schema gezet.